Forestillingen torsdag d. 2. april flyttes til lørdag d. 5. september og  fredag d. 3. april flyttes til fredag d. 4. september

Hvis du er teatermedlem og har pladser om onsdagen, så har du modtaget en separat billet til enten d. 2. eller 3. april, og din billet gælder så til i september efter ovenstående skema.

Corona-krisen har været en udfordring for teaterforeningens økonomi, og vi beder jer om ikke at bede om refundering af billetten, selv om I skulle være forhindret i september. Giv evt. pladsen til nogle andre, der trænger til at komme ud og opleve noget.  Teaterforeningen drives af frivillige, ulønnede kræfter, og vi forsøger blot at gøre det muligt at bevare teaterforeningen i de kommende år, og vi takker på forhånd for din forståelse, når vi siger nej til refunderinger.